Selskapslokaler

Strand Hotel Fevik har 5 flotte selskapslokaler fordelt på den historiske delen og det moderne nybygget. Hos oss kan selskapet feire begivenheten som en helaften, eller ha en feiring hele dagen til ende.

Våre selskapslokaler

Blåsalen

Et hyggelig lokale vendt mot sjøen og direkte utgang til hagen. Her dekkes det hyggelig med langbord. Passer for mindre selskap opp til 20 personer.

Espinoza

Lokalet ligger i underetasjen vendt mot sjøen med direkte utgang til hagen. Kan dekkes med langbord, hestesko eller kafèbord. Det er peis i lokalet som gjerne fyres opp for å gi ekstra lun stemning. Passer for selskap opp til 55 gjester.

Axel Lund

Lokalet har store glassvinduer mot sjøen og lekkert, lyst interiør. Kan dekkes med langbord, hestesko eller kafèbord etter hva man ønsker. Passer for selskap fra 35- 60 personer.

Neptun

Storsalen Neptun ligger vendt mot havet, med en vakker buet vinterhage rundt seg. Salen har en fantastisk utsikt og akustikk, og Sørlandets beste dansegulv. Salen dekkes med langbord, eller mindre gruppebord. Passer for selskap opptil 250 personer.

Vinterhagen

Omslutter Neptun, og har store glassflater med magisk utsikt rett ut på stranden og havet. Her kan man dekke til 50 personer.

Himmel og Hav

En sirkulære bankett sal vendt direkte mot stranden. Store vinduer og nydelig utsikt mot havet, sørger for en perfekt ramme for mange uforglemmelige arrangementer og bryllup. Vi dekker til fest med runde bord eller langbord. Salen har dansegulv, og eget mingleområdet med bar og direkte utgang til terrassen og hagen. Passer for selskap inntil 120 personer.

Lokalene Neptun og Himmel og Hav har oppgradert musikkanlegg som enkelt kobles opp mot egen PC/PA-utstyr. Trådløse mikrofoner er disponibelt. Bruk av dette utstyret medfører ingen ekstra kostnad, men man er selv ansvarlige for musikken. Lyd testing og rigging av utstyr avklares med ansvarlig på hotellet.

De Historiske Hotel og Spisesteder Miljøfyrtårn Historic Hotels Worldwide Classic Norway Hotels

Design og utvikling av Innoventi